Ege Postası
Geri

Bayramda Çeşme turu

Yaz boyunca renkli görüntülere ev sahipliği yapan Çeşme bayramda da ünlü isimlerin akınına uğradı.Sıcaktan ve İstanbul trafiğinden bunalan ünlüler kendilerini Çeşme'nin eşsiz gecelerine bıraktı.
Bayramda Çeşme turu
Haberler / İzmir
10 Ağustos 2013 Cumartesi 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, günün stresini İzmir’in Çeşme İlçesi’nin ünlü tatil beldesi Alaçatı’da atıyor.

Bora Kozanoğlu, gündüzleri sörf tahtasının üzerinden inmezken, akşamları ise Alaçatı’da eğlencenin yolunu tutuyor. Yarışmalar için durmadan hazırlanan Kozanoğlu, yorgunluk atmak için Alaçatı’ya geliyor. Genelde kız arkadaşları ile buluşup zaman geçiren Kozanoğlu, bu sefer tek başına görüntülendi.



DEMET AKBAĞ’DAN “EYVAH EYVAH' MÜJDESİ

Tatilini İzmir’in Çeşme İlçesi’nde sürdüren Demet AKbağ, 'Eyvah Eyvah' adlı sinema filminin üçüncüsün çekimlerinin başlayacağını söyledi.

Sevilen oyuncu Demet Akbağ, eşi Zafer Çika ve oğlu Ali Çika ile birlikte bayram tatilini Çeşme’deki yazlıklarında geçiriyor. Alaçatı Tapu Restaurant’ta ailece yemeği yiyen Demet Akbağ, sevenlerine, beğeniyle izlenen 'Eyvah Eyvah' filminin üçüncüsünün çekimlerine başlayacağını söyledi. Mutlu bir bayram tatili geçirdiklerini ifade eden Akbağ ve ailesine restoranda büyük ilgi gösterildi.



BAYRAMA 'BURUK' GİRDİ

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde butik işleten Nihan Buruk, Ramazan Bayramı'na eski futbolcu olan eşi Okan Buruk’suz girdi.

A Milli Takım Antrenörü Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk, Alaçatı’dan vazgeçemiyor. Butik sahibi olan Nihan Buruk, gündüzleri işiyle ilgilenirken, akşamları ise dostları ve arkadaşları ile zaman geçiriyor. Ramazan Bayramı'nı yalnız geçiren Nihan Buruk’un gözleri eşi Okan Buruk’u aradı. Tek başına Alaçatı’da yürürken objektiflere takılan Buruk, eşinin işleri nedeniyle gelemediğini söyledi, ardından Mi Casa Restaurant’a gitti. (DHA)










YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası