Ege Postası
Geri

Bayramda İzmir bomboş

İzmirliler Ramazan Bayramı tatilini değerlendirerek tatil beldelerine akın edince, şehrin meydanları boş kaldı. Vatandaşlar sahillere akın etti
Bayramda İzmir bomboş
Haberler / İzmir
25 Haziran 2017 Pazar 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arifeyle birlikte dört günlük Ramazan Bayramı tatilini değerlendiren İzmirliler, deniz kenarlarına akın etti. Kent merkezinde normal şartlarda hafta sonu kalabalık olan meydanlarda kimsenin bulunmaması dikkat çekti. Gündoğdu Meydanı tamamen boşken, İzmir Saat Kulesi'nin bulunduğu Konak Meydanı'nda ise kuş yemi satanlar ile çarşı iznine çıkan askerler vardı.

Kuş yemi satarak geçinen 67 yaşındaki Ahmet Şahin, "Ben bayram süresince burada olacağım. Sabahtan bu yana 13 bardak kuş yemi sattım. Her bardağın üzerine de bir bayram şekeri koyuyorum. İzmirlilerin ve Türkiye'nin bayramı kutlu olsun" dedi. 

Erken saatlerden itibaren bunaltıcı sıcak havanın etkisinde olan İzmir'de, çocuklar ise etrafta kimsenin olmamasını fırsat bilip, Konak Meydanı'nda bulunan süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştı. Çocuklar, tehlikeli olmasına rağmen havuza girip serinledi. 

İzmirlilerin hafta içinde, tramvay çalışmalarının etkisiyle trafik çilesi yaşadığı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ise belediye otobüsleri ve resmi araçların dışında araç olmaması dikkat çekti. Kentteki diğer cadde ve bulvarların da boş olduğu gözlendi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası