Ege Postası
Geri

Baysak: Hasan Karabağ yaptığı hizmetlerle unutulmazlar arasında

Bayraklı Belediyesi’nin kardeş şehri olan Bosna Hersek’in Illiyaj kentinden savaş mağduru kadınları derneğine toplayan ‘’Zlatne Ruke’’(Altın Eller) derneği ve Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak Başkan Karabağ’ı ziyaret etti.
Baysak: Hasan Karabağ yaptığı hizmetlerle unutulmazlar arasında
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Ekim 2012 Perşembe 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR -Bosna Hersek Fahri konsolosu  Ahmet Kemal Baysak,’’Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın Bayraklı halkı için bir şans olduğunu dile getirdi.1994-1999 yılları arası kendisi Karşıya Belediye Başkanı iken Hasan Karabağ’ın meclis üyesi olduğunu belirten Baysak,Başkan Karabağ’ın tecrübesi olmasaydı başkanlığının üç ve dört yılı sadece başkanlığı anlamakla geçerdi ama Başkan Karabağ yaptığı hizmetlerle,projelerle tecrübesiyle Başkanlığı başarılı bir şekilde sürdürüyor.Sıfırdan alıp bir belediye kurmak ve yönetmek zor iştir,Başkan Karabağ yapmış olduğu tüm hizmetlerle unutulmazlar arasına girdi’’diye konuştu.

Kadının elinin değdiği her iş başarılıdır

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’’Bosna Hersek savaşı bir insanlık ayıbı olarak Dünya tarihinde yerini aldı.Savaş sırasında ve sonrasında Türkiye olarak her zaman kardeş Bosna Hersek halkının yanında olduk.Dernek çatısı altında buluşan kadınların savaş sırasında büyük acılar yaşadığını,eşleri,oğulları yakınları toplanıp götürüldüğü dile getiren Karabağ kadınların örgütlenerek toplanmasının çok önemli olduğunu kadınların elinin değdiği her işin başarılı olduğunu,onun için biz belediye olarak,Bayraklı Belediyesi kadınların belediyesi olacak diyerek yola çıktık ve her zaman Belediyemizin her kademesinde kadınlarımıza fırsat tanıdık.Altın Eller derneği olarak ziyaretinizde mutluk duyduğunu’’ söyledi.

Bosna Hersek Fahri konsolosu Baysak ve altın Eller kadın derneği yöneticileri,Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile ziyaret anısına birbirlerine çeşitli armağanlar vererek teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası