Ege Postası
Geri

Bebek arabasıyla giderken bulduğu para dolu cüzdanı alması kamerada

İzmir'de, bebek arabasındaki çocuğu gezdirdiği sırada yere düşürülen ve içinde 2 bin 500 lirayla kredi kartlarının bulunduğu cüzdanı bulan bir kişi, aldığı cüzdanla kayıplara karıştı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Bebek arabasıyla giderken bulduğu para dolu cüzdanı alması kamerada
Haberler / Güncel
25 Kasım 2020 Çarşamba 17:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, geçen pazartesi saat 10.00 sıralarında, İsmet Kaptan Mahallesi Şehit Nevres Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ofis çalışanı U.M., cadde üzerindeki bir ATM'den para çektikten sonra otoparka doğru yürümeye başladı. Ancak kısa bir süre sonra çektiği paranın yanı sıra birçok kredi kartının bulunduğu cüzdanını düşürdü. Aracına bindiğinde cüzdanını bulamayan U.M, sonrasında çevreyi kontrol etse de bulamadı. Bölgedeki bir güvenlik kamerasını izleyen U.M, bebek arabasıyla arkasında koşarak gelen birinin cüzdanını alıp gittiğini gördü. Kendine ve şirkete ait toplam 2 bin 500 liranın yanı sıra birçok kredi kartı da düşürdüğü cüzdanda bulunan U.M. karakola gidip şikayetçi olurken, polis cüzdanı alıp kayıplara karışan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası