Ege Postası
Geri

Beko'dan gerginlik açıklaması

DİSK ziyaretinde DİSK Ege Bölge Temsilcisinin zaman hatırlatması nedeniyle aralarında gerginlik oluştuğu iddialarını yalanlayan DİSK eski Genel Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Kani Beko, “Öyle bir şey olmadı. Sadece arkadaşlar konuşurlarken saati hatırlattılar. Biz de tamam dedik, sözümüzü bitirdik ve kalktık” dedi. CHP adayı Beko'dan 'Gerginlik' açıklaması
Beko'dan gerginlik açıklaması
Haberler / Yerel Politika
5 Haziran 2018 Salı 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Milletvekili Adaylarının Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (DİSK) Ege Bölge Temsilciliği’ni ziyareti sırasında DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı’nın başka ziyaretler olduğunu belirterek zamanın kısıtlılığı konusunda uyarı yapması nedeniyle gerginlik yaşandığı şeklindeki haberlere tepki gösteren DİSK eski Genel Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Kani Beko, “Gerginlik çıktığı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor” dedi.

ARKADAŞLAR SADECE SAATİ HATIRLATTI, BİZ DE TAMAM DEDİK, SÖZÜMÜZÜ BİTİRDİK VE KALKTIK

DİSK ziyareti sırasında Memiş Sarı’nın zaman hatırlatmasında bulunduğunu doğrulayan Kani Beko, “Öyle bir şey olmadı. Sadece arkadaşlar konuşurlarken saati hatırlattılar. Biz de tamam dedik, sözümüzü bitirdik ve kalktık” dedi.

CEKETİMİ AŞAĞIDA FOTOĞRAF ÇEKİLECEĞİ SÖYLENDİĞİ HAZIRLANMAK AMACIYLA ALDIM

Ceketini alıp çıkma durumuna da açıklık getiren Beko, “Fotoğraf için bir gazeteci arkadaşımız bizi masanın ön tarafına çağırdı. Sonra burası dar dediler. Fotoğrafı aşağıda çeksek dediler. Ben de tamam dedim aşağı inmek için ceketimi aldım. Bunun dışında bir şey olmadı. Aramızda gerginlik ya da tartışma olmadı” diye konuştu.

İlgili Haber

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası