Ege Postası
Geri

Gençlerden Bilal Doğan'a tam destek

Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan'a İzmirli gençlerden tam destek geldi. Gençler seçim çalışmaları esnasında Doğan'ın önünü sık sık keserek desteklerini belirtip sevgilerini gösteriyor. Her gittiği yerde büyük ilgi görüyor
Gençlerden Bilal Doğan'a tam destek
Haberler / Yerel Politika
5 Haziran 2018 Salı 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Buca pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bilal Doğan, pazar esnafının sorunarını dinledi. Pazar ziyaretinde vatandaşlardan ve pazar esnafından yoğun ilgi gören Doğan'a en büyük destekse gençlerden geldi.

Bilal Doğan'ın sık sık önünü keserek desteklerini belirten çok sayıda genç, ülke sorunlarını çözebilecek tek liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurguladı. AK Parti'nin bugünlere gençlerle geldiğini ve gençlerin hiç bir zaman AK Parti'den desteğini çekmediğini dile getiren Bilal Doğan, Türkiye'nin 2023 ve 2071 vizyonuna gençlerle yürüyeceklerini belirtti. Türkiye'nin en büyük gücünün genç nüfus ve taşıdıkları heyecan olduğunun altını çizen Doğan, Türkiye üstüne oynanan oyunları gençlerle birlikte bozacaklarını açıkladı.

GENÇLERE İNANIYORUZ

Gençlerle konuşmasında Rece Tayyip Erdoğan'ın gençlere öğütlerini hatırlatan Bilal Doğan, ''Ülkemizin ve milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın da söylediği gibi gençlerin elindeki en büyük hazine gençlikler ve sahip oldukları zaman. Gençlerimizin gençliklerini heba etmemeleri; bir günlerini, bir saatlerini, bir anlarını bile boşa geçirmemeleri gerekiyor. Bizim Sayın Erdoğan önderliğinde gençlik konusunda kızıl elmamız var. Kalbi selim sahibi bir gençlik istiyoruz. İmanına, inancına, maneviyatına sahip bir gençlik... Zevki selim sahibi bir gençlik. Gençlerin kendilerini tek bir alanda değil bütün alanlarda geliştirmeleri gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

İzmirli gençlerin 24 Haziran'da doğru seçimi yapacaklarına ve Türkiye'nin üstüne oynan oyunları bozacağına inancının tam olduğunu söyleyen Bilal Doğan, ''Gençlerdeki inancı ve heyecanı gördükçe ülkemizin geleceğine inancım daha da artıyor. Bu denli vatanını ve milletini seven, davasına bağlı gençlerimiz olduğu sürece hiç bir güç bizi durdurumaz. Çıktığımız yoldan döndürüp vazgeçiremez'' dedi.

İLK OYU AK PARTİYE

Buca pazarında Bilal Doğan'ı durdurarak sevgisini gösteren gençlerden 1999 doğumlu öğrenci Yıldız Acar hayatında ilk defa oy kullanacağını ve oyunun adresinin AK Parti oluğunu belirtti. Sonuna kadar Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu aktaran Acar, ''Ülkemizin üstüne oynanan oyunları biz gençler çok net görüyoruz. Bu oyunları bozacak tek isim ise Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan. Kendisine sevgimiz sonsuz. Bilal Doğan'ı da İzmir'in sorunlarının üstüne gitmesinden ve İzmirlilerin haklarını sonuna kadar savunmasından tanıyoruz. Kendisi çok değerli bir isim. Milletvekilliği adaylığını duyduğumda çok sevindim. Pazar'a geldiğini örünce de gidip hemen tanışmak istedim. Kendisine başarılar diliyoruz. Desteğimiz kendilerile ve inşallah vekilliğinde de İzmir'e ve ülkemizse büyük faydalar sağlayacak'' diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası