Ege Postası
Geri

Belediye Başkanı Akdoğan’dan ihtiyaç sahiplerine gıda çeki

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor. Başkan Akdoğan, bu yıl başlattığı yeni uygulama ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda çeki dağıttı. Her yıl Ramazan Ayı'nda yardıma muhtaç ailelerin iftar...
Belediye Başkanı Akdoğan’dan ihtiyaç sahiplerine gıda çeki
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmıyor.

Başkan Akdoğan, bu yıl başlattığı yeni uygulama ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda çeki dağıttı. Her yıl Ramazan Ayı'nda yardıma muhtaç ailelerin iftar sofralarına bir nebze de olsa katkıda bulunmayı amaçlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bu yıl da Ramazan Ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda çeki dağıtımı gerçekleştirdi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan göreve geldiğinde başlattığı yardım geleneğine bu yılda yenisini ekleyerek ihtiyaç sahibi 1000 aileye 60 liralık gıda çeki dağıttı. Niğde Belediyesi meclis salonunda yapılan gıda çeki dağıtım programına katılan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı gıda çeklerini anlaşma yapılan marketlerden kullanılacağını söyledi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde Belediyesi olarak bu sene farklı bir tablo çizerek farklı bir hizmeti sizlere sunmak istedik. Yaptığımız çalışma sonucu yaklaşık 1000 ailemize 60TL’lik gıda çeklerini dağıtmaya başladık. Bu çeklerle gönüllerinin istediği, ne ihtiyacı varsa onları karşılayacaklar. Bu uygulamanın sizler için daha iyi olacağını düşündük. Bu sene bu uygulamayı ilk kez 1000 ailemizde önümüzdeki yıl 3000 ailemizde gerçekleştireceğiz. İhtiyacı olan kardeşlerimize hemşerilerimize bu hizmeti vermiş olacağız. Bu vesile ile hepinizin Ramazan Ayını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Nice Ramazanları hep beraber görmeyi Cenab-ı Hakk bize nasip etsin. Ramazan Ayı münasebetiyle tutmuş olduğumuz oruçlar başta olmak üzere, yapmış olduğumuz ibadetlerin, yapmış olduğumuz duaların Cenab-ı Hakk tarafından kabul buyrulmasını niyaz ediyorum. Biz her zaman sizin yanınızdayız. İhtiyaçlarınızı giderme noktasında hem Niğde Belediyesi, hem de Faruk Akdoğan olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Ne ihtiyacınız olursa gücümüz neye yetiyorsa bunları her zaman karşılama noktasında olduk bundan sonra da olacağız. Bizleri de dualarınızda eksik etmeyin. Şimdiden Kadir Gecenizi tebrik eder, bayramınızın da hayırlara vesile olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası