Ege Postası
Geri

Köylere sıcak pide servisi yapıyor

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde yaklaşık 7 yıldır pide fırını işleten Bekir Teker, Ramazan ayı dolayısıyla her gün ilçeye bağlı köylere pide servisi yapıyor.Bekir Teker, "İlçemizde yaklaşık 7 yıldır ekmek fırını işletiyorum....
Köylere sıcak pide servisi yapıyor
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde yaklaşık 7 yıldır pide fırını işleten Bekir Teker, Ramazan ayı dolayısıyla her gün ilçeye bağlı köylere pide servisi yapıyor.

Bekir Teker, "İlçemizde yaklaşık 7 yıldır ekmek fırını işletiyorum. Ramazan ayı dolayısıyla köylü vatandaşlarımızın iftarlarını sıcak taze pide ile yapmaları için aracımızla köyleri gezerek vatandaşlarımıza taze pideleri ulaştırıyoruz. Çünkü köylü vatandaşlarımızın günlük şehre gelme imkanı olmuyor. Bu yüzden biz de böyle bir uygulamayı hayata geçirdik. Vatandaşlarımız bu hizmetimizden oldukça memnun olduklarını belirtiyor. Bu durum bizleri de sevindiriyor." dedi.

Hacıilyas köyü sakinlerinden Şerfattin Uysal, her gün köylerine Ramazan pidesi getirilmesine memnun olduklarını belirtti. Uysal, "Bizim her gün şehre pide almak için gitmeye imkanımız olmuyor. Olsa da gel, git ayrı bir masraf oluyordu. Ama böyle köyümüze pidelerin getirilmesi daha iyi. Bütün köy sakinlerimiz iftarlık için pidesini buradan alıyor. Taze ve sıcak oluyor, güzel bir hizmet, Allah razı olsun getirenlerden." diye konuştu.

Ahmet Turan da "Ramazanlarda ilçede oturan oğlum köy minibüsüne pide vererek bize yolluyordu. Fakat bu uygulamayla birlikte biz kendi pidemizi sanki fırına gider gibi köy meydanından alıyoruz. İftarda taze pide ile orucumuzu açıyoruz. Güzel oluyor." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası