Ege Postası
Geri

Belediye Başkanı Çat’dan MYO Müdürü Arıkan’a ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkan Çat, ziyaret esnasında Seydişehir Belediyesi olarak ilçede bulunan eğitim...
Belediye Başkanı Çat’dan MYO Müdürü Arıkan’a ziyaret
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Hüseyin Arıkan’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Çat, ziyaret esnasında Seydişehir Belediyesi olarak ilçede bulunan eğitim kurumlarına desteklerinin devamına vurgu yaparak şunları söyledi: "Seydişehir'de üniversite öğrenimleri için gelen öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri ve tamamlamaları en büyük arzumuzdur. Belediyemiz ve Meslek Yüksek Okulu gibi iki nadide kurumun birlik, beraberlik içerisinde sürdüreceği çalışmaların Seydişehir’imizin gelişip güzelleşmesine, iktisadi, sosyal ve entellektüel yönden arzu edilen seviyeye ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağını ümit ediyorum. Seydişehir Belediyesi olarak Meslek Yüksek Okulu'nun ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda elimizdeki mevcut sınırlı imkanları paylaşmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz."

Müdür Arıkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Seydişehir Belediyesi'nin Meslek Yüksek Okulumuza desteği bizim için önemlidir. İleriye yönelik olarak Belediye ile beraberce güzel çalışmalar yürüteceğimize ve işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyorum." dedi.

Seydişehir Meslek Yüksek Okulu, 1989-1990 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde faaliyetine başlamış,4 bin 200 metre kare kapalı alanda 1 profesör, 3 yardımcı doçent, 2 okutman, 19 öğretim görevlisi olmak üzere toplam 25 öğretim elemanı ile eğitim-öğretimini sürdürmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası