Ege Postası
Geri

Belediye çalışıyor; dikili gelişerek değişiyor

Dikili Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen marka kent yaratma ve değişim çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Belediye çalışıyor; dikili gelişerek değişiyor
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Aralık 2014 Perşembe 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yürürlüğe giren Bütünşehir yasası ile birlikte kendisine bağlanan ve mahalle statüsüne kavuşan Çandarlı Beldesiyle köylere de hizmet götürmeye ilk günden başlayan Dikili Belediyesi, ilçenin 30 mahallesinde de vatandaş odaklı hizmetlerinde hız kesmiyor.
 
Mahallelerdeki Sorunlar Birer Birer Çözülüyor
30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Dikili halkına örnek hizmetler sunan Dikili Belediyesi ekipleri ilçeyi marka kent yapmak için ara vermeden, gece gündüz çalışıyor.  İlçenin sokaklarında parke taşı ve asfalt ile kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Salimbey Mahallesi’ndeki bozuk yolları bakıma alarak kilit parke taşı döşemesi yaparak yeniliyor. 34 sokakta 2 bin metrekarelik alanda yürütülen kilit parke taşı yol düzenleme ve yenileme çalışmaları 28 – 30 - 36 sokaklar  ve Hastane Yolu’nu da içerisine alan bölgeye kadar devam edecek. Dikili Belediyesi Fen İşleri ekipleri bölgedeki hummalı çalışmalarını 10 gün içerisinde bitirmeyi hedefliyor.
 
‘Ekiplerimiz Özveriyle Çalışıyor’
 Çalışmalarla ilgili bilgilendirme açıklaması yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 7 ay gibi kısa bir sürede yaptıkları çalışmalarla ilçedeki altyapı ve üstyapı yönünden önemli eksikliklerin büyük çoğunluğunun giderilmek üzere olduğuna dikkat çekti. Başkan Tosun, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışma arkadaşlarımızla oturup bir planlama yaptık. Bu planlamada özellikle de altyapısı olmayan ya da zayıf olan mahallelerimizi ve yolları kötü, bozuk ya da hiç olmayan bölgelerimizi masaya yatırarak sorunların en kısa zamanda çözülmesi için çalışma programı yaptık. Bugünde ekiplerimiz bu planlama doğrultusunda çalışıyor. Şuanda Salimbey Mahallesi gibi birçok mahallemizde  değişim, gelişim çalışmalarımızı sürdüren ekiplerimizi gösterdikleri özverilerinden dolayı kutluyorum. Açık yüreklilikle ifade etmek gerekirse ekiplerimiz çalışıyoruz, Dikili gelişiyor ve değişiyor. Hedefimiz, kısa zamanda geçmişten gelen tüm sorunları doğaya, çevreye duyarlı, turizme katkı sunacak insan odaklı çalışmalarımızla kökünden çözmektir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası