Ege Postası
Geri

Benfica, Fenerbahçe'yi hafife almıyor

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Avrupa Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşmelerini "Çalışma şeklimizi rakibin ismine göre değiştirmeyiz." diye yorumladı.Konuyla ilgili bir soruya cevap veren Jesus, ''Bulunduğumuz durumda,...
Benfica, Fenerbahçe'yi hafife almıyor
Haberler / Spor
15 Nisan 2013 Pazartesi 16:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Avrupa Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşmelerini "Çalışma şeklimizi rakibin ismine göre değiştirmeyiz." diye yorumladı.

Konuyla ilgili bir soruya cevap veren Jesus, ''Bulunduğumuz durumda, bütün karşı takımlar güçlü. Bazıları diğerlerinden daha güçlü olabilir ama bizim için hepsi eşit. Şampiyonada isimler bizi alakadar etmez, biz oyuna kazanma sorumluluğuyla gidiyoruz, her zaman bu baskıyı hissettik." ifadelerini kullandı.

Ötwe yandan Portekiz'in en büyük haber gazetelerinden Abola'nın web sitesinde yaptığı bir ankette "Fenerbahçe, Benfica ile boy ölçüşebilecek bir ekip mi'" sorusuna katılanların yüzde 80'i 'evet 'cevabı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası