Ege Postası
Geri

Bergama Belediye Başkanı Gönenç de safını belli etti

CHP'deki değişim seslerine Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç de katıldı. Gönenç sosyal medya hesabından " Genel Merkez yapılanmasından aşağıya doğru değişmesi gereken çok yapı çok unsur var.Yapısal ve köklü bir “değişim” başarı için kaçınılmaz bir zorunluluk.Çağdaş sosyal demokrat bir parti tüzüğü ile CHP’yi güçlendirip yeniden umutlanmak ve umut vermek için “değişim” şart." açıklamasında bulundu. O belediye başkanı da safını belli etti
Bergama Belediye Başkanı Gönenç de safını belli etti
Haberler / Yerel Politika
23 Temmuz 2018 Pazartesi 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağanüstü kurultay tartışmaları ve değişim talebiyle başlatılan imza toplama ikinci haftasına girerken, tarafını belli edenlere Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de katıldı. Gönenç, "Bir buçuk günlük kurultayla değil belki aylar süren katılımcı bir yaklaşımla hazırlanacak çağdaş sosyal demokrat bir parti tüzüğü ile CHP’yi güçlendirip yeniden umutlanmak ve umut vermek için “değişim” şart." dedi.

İşte Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç'in Twitter'dan paylaştığı o mesajlar;

-"CHP yüzyıla yaklaşan öyküsü ile Türkiye Siyasal Tarihinin temel taşıdır ve öyle kalmaya devam edecektir. Değişim taleplerinin de buna verilen yanıtlarında CHP’nin geçmişine yaraşır olgunlukta olması gerekir.

-Yalnızca Genel Başkanlık ya da parti üst yönetimi ile sınırlı bir “değişim” çözüm değil ayrışma yaratır. Genel Merkez yapılanmasından aşağıya doğru değişmesi gereken çok yapı çok unsur var.

-Yapısal ve köklü bir “değişim” başarı için kaçınılmaz bir zorunluluk. Üye-delege yapılanmasından örgütlenme biçimine değin kapsayıcı bir restorasyon sürecini başlatmalıyız.

-Bir buçuk günlük kurultayla değil belki aylar süren katılımcı bir yaklaşımla hazırlanacak çağdaş sosyal demokrat bir parti tüzüğü ile CHP’yi güçlendirip yeniden umutlanmak ve umut vermek için “değişim” şart."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası