Ege Postası
Geri

Bergama Ticaret Odası akreditasyon ön çalışması başlattı

Bergama Ticaret Odası (BERTO), odalar arasında yerini almak için harekete geçti ve akreditasyon ön çalışmasını başlattı. TOBB üst düzey kalite bilincini esas alarak Avrupa oda ve borsa sistemine uyumun sağlanması adına Türkiye’deki bütün...
Bergama Ticaret Odası akreditasyon ön çalışması başlattı
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergama Ticaret Odası (BERTO), odalar arasında yerini almak için harekete geçti ve akreditasyon ön çalışmasını başlattı. TOBB üst düzey kalite bilincini esas alarak Avrupa oda ve borsa sistemine uyumun sağlanması adına Türkiye’deki bütün oda ve borsalarda uygulanması için harekete geçilerek, şu ana kadar 97 oda ve 32 borsa akredite edildi. BERTO, bu çalışma kapsamında bölgeden gelecek talep ve fikirleri değerlendirmek üzere Bergama Belediye Meclisi salonunda interaktif bir toplantı düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan BERTO Meclis Başkanı Erol Işıldak, bölge adına fayda sağlayacak ön çalışma toplantısına katılımları için davetlilere ve salonu kullanıma sunan Bergama Belediyesine teşekkür ederek, kürsüyü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper'e bıraktı. Akreditasyon ve önemi hakkında bilgiler veren Ürper ise, “Odamız, TOBB akreditasyon çalışmalarını başlatarak hizmet kalitesi ve etkiliğini üst seviyeye çekmeyi programına almıştır. Esas amacımız, odamızı beş yıldızlı odaların arasında görmektir." dedi.

Aydın Patent Marka Danışmanlık'tan Önder Aydın’ın hazırlığı ve sunumuyla 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü yapılan toplantıda BERTO Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerinden gelen davet üzerine katılım gösteren akil heyeti ağırladı. Yaklaşık 50 kişinin bulunduğu toplantı, iki oturum halinde yapıldı. İlk bölümde Aydın, odanın ilk stratejik planı çerçevesinde paydaş analizi yapılacağını belirterek, salona girişte verilen dosyalardaki BERTO ile alakalı soruların cevaplanmasını istedi. Aradan sonra katılımcılar, beşerli gruplandırılarak BERTO hakkında görüş ve önerilerini ortak dosyada birleştirdi. Beyin fırtınasıyla bölge ve oda adına birçok faydalı fikirler ve projelerin ortaya çıktığı toplantıdan sonra oluşacak analiz raporları sonuçlanınca, "www.berto.org.tr" internet adresinden duyurulacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası