Ege Postası
Geri

Balıklıgöl ve OSB’yi besleyecek su 3 ay içinde gelecek

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin, Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) suya kavuşturmak için 3 yıl önce başlatılan projenin, Eylül ayında biteceğini ve su sorunun son bulacağını açıkladı. Sabri Ertekin, OSB...
Balıklıgöl ve OSB’yi besleyecek su 3 ay içinde gelecek
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin, Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) suya kavuşturmak için 3 yıl önce başlatılan projenin, Eylül ayında biteceğini ve su sorunun son bulacağını açıkladı.

Sabri Ertekin, OSB Müteşebbis Heyeti ve ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu İl Özel İdaresi tarafından yürütülen 'Balıklıgöl Havzası’nın Beslenmesi, Organize Sanayi Bölgesi ve Organize Besi Bölgesi ile Civar Köylere İçme ve Kullanma Suyunun Temin Edilmesi projesinin geldiği aşamayı yerinde inceledi.

        Projeyle ilgili olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'ndan bilgi alan Ertekin, sanayicilere su müjdesi verdi. Balıklıgöl, OSB ve çevre köylerinin su sıkıntısını gidermek amacıyla 2010 yılında çalışma başlatıldığını hatırlatan Ertekin, çalışmanın hızlanması için ilgili kişilerle toplantı düzenlediklerini dile getirdi.

        OSB’deki su sorununun sanayicileri üzdüğünü ifade eden Ertekin, İl Özel İdaresi tarafından projede bazı düzenlemeler yaparak hızlanması için girişimlerde bulunulduğunu söyledi.
    
        Özel İdare'ye katkılarından dolayı teşekkür eden Ertekin, "İnşallah tünelin ağzından OSB’nin pompaların bulunduğu istasyona suyu Eylül ayı sonuna kadar pompa istasyonu da dahil olmak üzere suyu getireceklerine söz verdiler. Bir yandan da OSB'ye hattı başlatacaklarını söylediler. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. Bunun bir an evvel başlanıp bitirilmesini rica ediyoruz. Aksi halde başımıza çok sorun açabilir. Umarız bu proje de uzun yıllar OSB’mize faydalı olur." dedi.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ise projeyi titizlikle takip eden Sabri Ertekin ve Mehmet Öksüzoğlu’na teşekkür ederek, projenin ilerlemesinde bir aksaklığın olmadığının altını çizdi.

        Büyükhatipoğlu, "Bu projenin daha iyi yapılabilmesi ve ilerleyebilmesi için çalışıyoruz. Bu proje, OSB, Balıklıgöl ve civar köylere su teminini amaçlamaktadır. İnşallah en kısa zamanda bu bahsedilen bölgeleri suyu taşıyacağız." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası