Ege Postası
Geri

Vali Ceylan’dan Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyaret

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu.Vali Mehmet Ceylan, görevine başlaması nedeni ile kendisine “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunan kişi ve kuruluşlara yaptığı iade-i ziyaretler kapsamında...
Vali Ceylan’dan Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyaret
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu.
Vali Mehmet Ceylan, görevine başlaması nedeni ile kendisine “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunan kişi ve kuruluşlara yaptığı iade-i ziyaretler kapsamında Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ne geldi.

Ziyarette Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca’nın yanısıra, Başkan Yardımcıları İsmail Oral ve Mert Özpamuk, Genel Sekreter Murat Şişman ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Cemiyet Başkanı Osman Koca ise Vali Mehmet Ceylan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, göreve başlamasından bu yana geçen süre içinde basın olarak çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi.

Koca, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ni kurmadaki amaçlarının gazetecilik mesleğinin toplumda hak ettiği yeri alması ve basın mensuplarının dert ve sıkıntılarını çözme noktasında çalışma yapmak olduğunu kaydetti. Koca, 10- 15 yıl öncesine kadar ilde basın mensuplarının hep ikinci işler yaptığını ancak son yıllarda yaptıkları çalışmalarla bunu önemli ölçüde önlediklerini ifade etti.
Vali Mehmet Ceylan, ziyaret sırasında cemiyet üyelerine, Nevşehir’de göreve başladığı günden bu yana şahsına ve Valilik çalışmalarına göstermiş oldukları ilgi nedeni ile teşekkür etti.
Nevşehir’de gazeteciliğin çok zor şartlarda yapıldığını söyleyen Vali Ceylan, "Nevşehir basınını başarılı buluyorum. Yerel basını ve gazeteyi de takip ediyorum. Nevşehir basını olarak zor şartlarda güzel şeylere vesile oluyorsunuz." dedi.

Gazeteciliğin gönül işi olduğunu sevilmeden yapılamayacağını belirten Vali Mehmet Ceylan, bundan sonra Nevşehir için Nevşehir basını ile güzel hizmetlere imza atacaklarını dile getirdi.
Ceylan, ilin gelişmesi için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini de söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası