Ege Postası
Geri

GESİAD Başkanı Avşar: Başarı için kurumsallaşma ve yeniliğe açık olmak gerek

Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar, müteşebbislerin iş hayatında başarılı olması için kurumsallaşması ve yeniliklere açık olmalarının birinci şart olduğunu söyledi. Nevşehir...
GESİAD Başkanı Avşar: Başarı için kurumsallaşma ve yeniliğe açık olmak gerek
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar, müteşebbislerin iş hayatında başarılı olması için kurumsallaşması ve yeniliklere açık olmalarının birinci şart olduğunu söyledi.

Nevşehir Özel Organize Sanayi’nde faaliyet gösteren dernek üyelerini ziyaret eden GESİAD Başkanı İrfan Avşar, fabrikaları gezdi ve sektörlerine yönelik bilgi aldı. Ziyaretlerinde edindiği bilgi ve izlenimlerinden işadamları ve sanayicilerin genel olarak Türk ekonomisine güven duyduğunu ve dernek çalışmalarından da memnuniyetlerini dile getirdiğini söyleyen Avşar, bunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Gittiği işyerlerinde işadamlarına günümüzde işletmelerin kurumsallaşması ve yeniliğe açık olması yönünde tavsiyelerde bulunduğunu da belirten Avşar, "İşletmelerin; özellikle üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, Mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve bunlarla ilişkili alanlarda proje hazırlayabilecek, dünyayı tanıyan kalifiye elemanları istihdam etmeleri gerektiğini vurguladım. İş hayatında her ne alanda olursa olsun yeniliğe açık ve yeniye çabuk adapte olabilen insanların diğerlerine göre bir adım daha öne geçtiğini üzerine basa basa vurguladım. Beni dikkatle dinlediler ve bu yönde adım atmak için çalışacaklarını belirttiler." dedi.

Avşar, kurumsallaşma ve yenilik konularında dernek olarak örnek projeler gerçekleştirerek, bu anlamda öncü olacaklarını da ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası