Ege Postası
Geri

Başkana 112 Acil Sağlık İstasyonu için teşekkür plaketi

Kayseri Mimarsinan Bölgesinin Melikgazi’ye bağlanmasının ardından zabıta merkezi olarak kullanılan bina İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilerek, 112 Acil Sağlık İstasyonu olarak hizmet vermeye başladı. Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü,...
Başkana 112 Acil Sağlık İstasyonu için teşekkür plaketi
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Mimarsinan Bölgesinin Melikgazi’ye bağlanmasının ardından zabıta merkezi olarak kullanılan bina İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilerek, 112 Acil Sağlık İstasyonu olarak hizmet vermeye başladı. Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü, katkılarından dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Şirintepe Mahallesi ile Gökkent Mahallesi bölgesinde de bir 112 acil istasyonu açılması ihtiyacı olduğunu, bu neden ile bu tesisi tahsis ettiklerini belirtti. Büyükkılıç, şu bilgileri verdi: “Mimarsinan Bölgesi şehrimizin doğu kapısı gibidir. Şehrimizin doğu bölümünde toplu konut alanları ile büyük bir nüfus barındırmaktadır. Bu neden ile bu bölgede bir sağlık merkezi ihtiyacı olduğunu bölge bizlere iletti. Belediye olarak eskiden zabıta hizmeti veren binayı biz de İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Sağlık Müdürlüğümüz gerekli donanımları tamamlayarak, bu bölgede ihtiyaç duyulan 112 Acil merkezini hizmete açtı. Bölge halkına hayırlı olsun. Bölge halkının acil sağlık hizmetinin yerine getirilmesinin yanında, özellikle Sivas ve Malatya yollarında olabilecek trafik kazalarında olay yerine daha hızlı ulaşmalarına ve müdahale etmelerinde büyük faydası olacaktır.”

Belediye olarak bölge halkının sağlık, eğitim, emniyet ve spor ihtiyaçlarından da direk olarak sorumlu olduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu nedenle bazen belediye tesislerini tahsis ederek, bazen de hizmeti bizzat belediye imkanları ile yaparak ilgili kurumlara devredip vatandaşın hizmetine sunduklarını kaydetti.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya’nın, Mim-Sin Bölgesinde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için tahsis edilen bina ve ayrıca iç tefrişatını da yaptıran Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür plaketi verdi. Açılış törenine belediye yetkilileri ile il Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışanları ile Mimarsinan Fatih Mahalle muhtarı ve Şirintepe mahalle muhtarları iştirak etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası