Ege Postası
Geri

Vali Tepe: İş sezonumuz kısa bunu iyi değerlendirin

Kars Valisi Eyüp Tepe, Kars’ta çok geniş bir iş sezonunun olmadığını ve mevcut zaman diliminin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. İl Koordinasyon Kurulu, Gazi Kars Toplantı Salonu'nda Vali Eyüp Tepe’nin başkanlığında...
Vali Tepe: İş sezonumuz kısa bunu iyi değerlendirin
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kars Valisi Eyüp Tepe, Kars’ta çok geniş bir iş sezonunun olmadığını ve mevcut zaman diliminin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

İl Koordinasyon Kurulu, Gazi Kars Toplantı Salonu'nda Vali Eyüp Tepe’nin başkanlığında toplandı. Toplantının açılışında konuşan Vali Tep, Koordinasyon Kurulu toplantısıyla şehirlerinde devlet kurumlarının yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Kars'ta çok geniş bir iş sezonunun olmadığını ve mevcut zaman diliminin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Tepe, "İklim anlamında çok ciddi zorluklar yaşanıyor. Dolayısı ile şu günler en güzel günlerimiz. Bu günlerin işlerimize yansımasını diliyorum. Hem belediyelerimiz, hem de kamu kuruluşlarımız olarak yıl için planladığımız hizmetleri yaparız. Bu çerçevede Karsımız inşallah layık olduğu hizmeti alacaktır." dedi.

"770 KONUTUN NE OKULU NE CAMİSİ VAR"

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un belediye çalışmaları hakkında verdiği bilgi sonrası söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırm Alkış, “Valiliğin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ve belediyenin kısmen ortak olduğu, TOKİ'nin yapımına başladığı 770 konutun acaba protokolünden kaynaklanan bir eksiklikle mi Yoksa TOKİ mi unutt? Bilemiyorum. Maalesef 160 tane de Karayollarımızın yaptığı konut var. Ama bu alanda bir okulumuz yok, burada okul çalışması da yapılabilir." dedi.

Gerekli notu aldığını söyleyen Başkan Bozkuş, çalışmayı da başlatacaklarını kaydetti. Vali Tepe ise bu kadar konutun olduğu alanda okul, sağlık tesisi ve camiye de ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek gerekli notların alınmasını istedi.

Öte yandan Koordinasyon Kurulu toplantısı kurumların yıl içi programlarının sunumu ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası