Ege Postası
Geri

Bergama'da Çanakkale 101. yılı törenlerle kutlandı

Çanakkale Zaferi’nin 101. yılı Bergama’da törenlerle kutlandı. Bergama şehitliğinde çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından törene katılanlar şehit mezarlarına karanfil bıraktı.
Bergama'da Çanakkale 101. yılı törenlerle kutlandı
Haberler / İzmir
18 Mart 2016 Cuma 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Törenlere Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Garnizon Komutan Vekili İkm. Albay Murat Öcel, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Özlüoğlu, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 
Bergama şehitliğindeki törenin ardından Mualla Ersezgin Ortaokulu öğrencileri tarafından Öğretmen Evi’nde günün anlam ve önemine ilişkin anma programı gerçekleştirildi.



Bergama Şehit ve Gazi Aileri Derneği Başkanı Namık Kemal Eroğlu’nun günün anlamına ilişkin konuşmasının ardından Çanakkale zaferinin 101. yılı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası kompozisyon yarışması, Ortaokullar arası şiir yarışması, ilkokullar arası resim yarışması ve anaokulu resim yarışmasında ödül alan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Mualla Ersezgin Ortaokul öğrencileri ve Müzik Öğretmeni Atasoy Sönmez ile Türk Halk Müziği sanatçısı Emrah Koç, birbirinden güzel Çanakkale ve kahramanlık türküleri ile dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. 
Anma programı Bergama Kaymakamlığı’nın Şehit ve Gazi ailelerine verdiği yemek ile sona erdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası