Ege Postası
Geri

Bergama'da o mahalle yeni meydanında kavuştu

Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kozak Yukarıbey Mahallesi’nde yapılan meydan düzenlenmesi tamamlandı.
Bergama'da o mahalle yeni meydanında kavuştu
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Mayıs 2016 Salı 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zemini ve korkulukları eski ve yıpranmış olan ve oldukça geniş bir tören alanına sahip Yukarıbey Mahallesi’ndeki meydanda Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in talimatıyla düzenleme çalışmaları başlatılmıştı.  Atatürk Heykeli önü ve civarında yapılan düzenlemede 1200 metrekarelik alana granit plaka taş örülerek meydan etrafı demir korkuluk ile çevrildi. Vatandaşların dinlenebilmeleri için oturma yeri olarak da düzenlenen meydan, köydeki okullar için “tören alanı” olarak da düzenlenip, kullanıma açıldı.

Yukarıbey mahallesinin Kozak Yaylası’ndaki 16 mahalle için merkez olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Mahallelerimizden bize gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yukarıbey Kozak’ta 16 mahallenin merkezi konumunda ve iki okul bulunuyor. Köy meydanındaki alanı hem vatandaşlarımızın oturup dinlenebilmeleri hem de okullarımızın törenlerini gerçekleştirebilecekleri biçimde düzenledik. İleriki günlerde yine bu mahalleye kuracağımız hizmet şantiyesi ile Büyükşehir yasası ile köylerden dönüştürülen mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde burada yapacağımız çok amaçlı kapalı spor salonu ile hem çocuklarımız hem de vatandaşlarımız bir çok faaliyetten yararlanabilecekler” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası