Ege Postası
Geri

Bergamalı raketler Balkan şampiyonu

Bergama Belediyespor Badminton Şubesi'nin milli sporcuları Aybars Akeren ve Bahar Sabancı Balkan şampiyonluğu yaşayarak ilçenin gururu oldu.
Bergamalı raketler Balkan şampiyonu
Haberler / Spor
17 Ekim 2016 Pazartesi 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bulgaristan’ın Parromeaye kentindeki 13 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonasında, tek bayanlarda Bahar Sabancı, karışık çiftlerde ise Aybars Akeren ve Bahar Sabancı şampiyon oldu.

13 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası, Bulgaristan’ın Parromeaye kentinde gerçekleşti. Şampiyonaya Sırbistan, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ve Türkiye olmak üzere 5 ülkeden 52 sporcu katıldı. Türkiye’den 12 milli badmintoncunun katıldığı şampiyonada, Bergamalı milli sporcular ilçeye gurur yaşattı. Tek bayanlarda Bahar Sabancı, karışık çiftlerde ise Aybars Akeren ve Bahar Sabancı şampiyon oldu.
Bergama Belediyespor Badminton Antrenörü Hakan Avcı, sporcuların başarısıyla ilgili, "Sporcularımın Balkan Şampiyonu olması beni gururlandırdı. Çok mutluyum. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Takım antrenörü Hakan Avcı ve sporcuları tebrik eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise, "Badminton takımımızın 13 yaş altı Balkan Şampiyonu iki sporcu çıkarması tüm Bergamalıları mutlu etti. Gurur duydum. Bizlere böyle bir sevinç yaşattıkları için başta antrenörümüzü ve destek olan ailelerini kutluyorum. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası