Ege Postası
Geri

Berke'ye o kulüpten Kanca

Kaledeki sorunu çözmek için altyapıya yönelen ancak aradığı ismi bulamayan Fenerbahçe, transferde karar kıldı ve Altınordu'nun genç yeteneği Berke Özer'e kanca attı. Başkan arayıp söz verdi
Berke'ye o kulüpten Kanca
Haberler / Spor
27 Ağustos 2017 Pazar 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe yönetimi Altınordu ile temasa geçerek 17 yaşındaki milli kaleci Berke'yi istedi. Avrupa'dan birçok kulübün de Berke'yi takip ettiği belirtiliyor. Fenerbahçe, Berke'yi gelecek için de düşünüyor.

17 yaşındaki Berke alt kategorilerde 22 kez milli formayı giydi, 1 kez de Fatih Terim döneminde A Milli Takıma davet edildi.

YILDIRIM BİZZAT ARADI

Transfere bizzat el atan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ilk aradığı isimlerden birisi de Altınordu Başkanı oldu... Milli takıma kadar yükselen 17 yaşındaki Berke’yi çok beğendiğini, eğer kendilerine vermeyi kabul ederse genç oyuncuyu Buffon gibi Casillas gibi hiç düşünmeden kaleye koyacakları sözünü verdi. Türkiye’deki büyük kalecileri her zaman Fenerbahçe’nin yetiştirdiğinin altını çizip, çocuğa bir şans vermesini istedi. 

Yıldırım’ın aslında ilk etapta Harun Tekin ardından da Volkan Babacan için görüşmeler yapması bekleniyordu. Fakat Başkan’ın Berke’ye özel ilgisinin olduğu için bu hamleyi yaptığı bildirildi.

Aziz Yıldırım, transferde sahaya iniyor

Nabil Dirar ve Carlos Kameni transferleri Ali Yıldırım ile Önder Fırat’ın başlarını yedi... Aziz Yıldırım ilk etapta transferi Aykut Kocaman’ı takıma getiren kardeşine teslim etmişti. Alınacak ve gönderilecek oyuncuların yakın dost olan kardeşi ve Kocaman tarafından bitirilmesini istemişti. Yıldırım da, yakın dostu Önder Fırat’la işleri kovalamaya başlamıştı. Gelinen süreçte ikilinin başarısızlıkları ardından Giuliano transferinde yaşanan fiyaskodan sonra Mahmut Uslu’ya el çektirilmesi ve Gomez için İtalya’ya giden Mosturoğlu’nun elinin boş kalması, Yıldırım’ın sahaya inmesine neden oldu. Aziz Yıldırım yeni transfer hamlesinde bizzat işin içinde olma kararı aldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası