Ege Postası
Geri

Beşikçioğlu: Erdoğan’ın konuşmasının ardından istifa ettim

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan oyuncu Erdal Beşikçioğlu Devlet Tiyatroları’ndan neden istifa ettiğini açıkladı. Beşikçioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’daki konuşmasını hatırlatarak “AK Parti iktidarının sebep sonuç ilişkisi yüzünden ben devlet tiyatrolarından istifa ettim” dedi.
Beşikçioğlu: Erdoğan’ın konuşmasının ardından istifa ettim
Haberler / Politika
21 Ocak 2024 Pazar 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erdal Beşikçioğlu, Sözcü TV’de yayınlanan “Sisler Bulvarı” programının dün akşam yayınlanan bölümünde, gazeteci Saygı Öztürk'ün konuk oldu. CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği ünlü oyuncu, adaylık sürecini ise “Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım” sözleriyle açıkladı.

Beşikçioğlu Devlet Tiyatroları’ndan istifa sürecini şu sözlerle anlattı:

“Aslında AK Parti iktidarının sebep sonuç ilişkisi yüzünden ben devlet tiyatrolarından istifa ettim. Ordu’da bir turnedeydim, Ordu gençlik kollarında Recep Bey’in bir konuşması vardı; ‘Ya bu sanatçılar çok ileri gittiler parasını biz veriyoruz kardeşim bizim istediğimizi yapacaklar’ dedi. Ki devlet tiyatrolarının kendi içerisinde özel bir yapısı vardır, hangi tandansa ait olursa olsun o çeşitlilikte oyunlar oynamak zorundadır. Böyle olunca baktık iş olacak gibi değil istifa ettik ve Tatbikat Sahnesi'ni kurduk iyi ki de kurmuşuz. Bazı şeyler de hoş sonuçlar doğurabiliyor. İyi ki de öyle olmuş, iyi ki de o lafı etmiş.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası