Ege Postası
Geri

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet...
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı
Haberler / Spor
17 Nisan 2013 Çarşamba 12:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri başladı. Daha sonra istasyon çalışması yapan oyuncular dar alanda yapılan çift kale maçla idmanı noktaladı.

SİVOK VE NİANG TAKIMLA BİRLİKTE ANTRENMANA ÇIKTI

    Siyah-beyazlı takımda tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman, Almeida, İsmail Köybaşı, Uğur Boral ve hafif sakatlığı bulunan Escude antrenmana katılmadı. Sakatlıkları geçen Tomas Sivok ve Niang ise takımla birlikte antrenmanların tamamına katıldı.
    Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için yarın yapacağı antrenman sonrası özel bir uçakla İzmir'e gidecek ve daha sonra karayoluyla Manisa'ya geçecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası