Ege Postası
Geri

Beşiktaş, Avusturya'da lige hazırlanıyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam ediyor. Siyah-beyazlılar bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.Avusturya’nın Lienz bölgesinde Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışma...
Beşiktaş, Avusturya'da lige hazırlanıyor
Haberler / Spor
20 Temmuz 2013 Cumartesi 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam ediyor. Siyah-beyazlılar bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Avusturya’nın Lienz bölgesinde Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Siyah - beyazlılar, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmaya takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra pas ve 5'e 2 pas çalışması uygulandı. Futbolcular daha sonra taktik çalışmalarının olduğu bir program uyguladı. Bu sırada antrenman basın mensuplarına kapatıldı. Antrenmana katılmayan Uğur Boral, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı otelin spor salonunda çalıştı.

Beşiktaş, hazırlıklarını akşam saat 19.00'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmana sürdürecek.

Öte yandan Beşiktaşlı oyuncular, eski futbolcu Vedat Okyar'ı ölüm yıldönümü münasebetiyle saha ortasında bir araya gelerek andı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası