Ege Postası
Geri

Eski Bursasporlu N'Diaye Eskişehirspor yolunda

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam istedi, Eskişehirspor orta saha oyuncusu için harekete geçti. Tecrübeli çalıştırıcı Ertuğrul Sağlam'ın talebi üzerine Eskişehirspor yönetimi, geçen sezon Bursaspor'dan İngiltere'nin Sunderland takımına...
Eski Bursasporlu N'Diaye Eskişehirspor yolunda
Haberler / Spor
20 Temmuz 2013 Cumartesi 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam istedi, Eskişehirspor orta saha oyuncusu için harekete geçti.

Tecrübeli çalıştırıcı Ertuğrul Sağlam'ın talebi üzerine Eskişehirspor yönetimi, geçen sezon Bursaspor'dan İngiltere'nin Sunderland takımına giden N'Diaye'yi renklerine katmak için çalışma başlattı.

1990 doğumlu olan Fransız futbolcu N'Diaye ile yönetimin görüşmeleri sürdürdüğü ve transferin bitme aşamasına geldiği kaydedildi. N'Diaye'nin büyük bir aksilik olmaması halinde önümüzdeki günlerde Eskişehirspor'a imza atacağı belirtildi.

Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Akman, N'Diaye ile ilgilendiklerini doğruladı ve çalışmaların sürdüğünü söyledi. N'Diaye ile tranfere yakın olduklarını ve görüşmelerin güzel bir şekilde sürdüğünü aktaran Akman," Talep doğrultusunda N'Diaye ile görüşmelere başladık. Şuanda görüşmelerimiz pürüzsüz bir şekilde sürüyor. Bu tranferin gerçekleşeceğine inanıyoruz." diye konuştu.

N'Diaye dışında iki futbolcu ile daha görüşme içerisinde olduklarını belirten Akman, " Avusturya kampının 1. veya 2. günü kesin kararımızı vereceğiz. Bu futbolculardan tranfere yakın olan N'Diaye'dir." dedi.

Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da önceki günlerde yaptığı açıklamada transfer konusuna açıklık getirerek, Alper Potuk’un yerine iyi bir oyuncu almak zorunda olduklarını belirtmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası