Ege Postası
Geri

Beşiktaş'ta basketbol takımının kamp programı belli oldu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Erkek Basketbol Takımı'nın 2013-2014 sezonu öncesi hazırlık kampı ve maç programı belirlendi. Siyah - beyazlı ekip 2013-2014 sezonunu 12 Ağustos'ta İstanbul'da yapacağı antrenmanla açacak.21 Ağustos tarihine...
Beşiktaş'ta basketbol takımının kamp programı belli oldu
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Erkek Basketbol Takımı'nın 2013-2014 sezonu öncesi hazırlık kampı ve maç programı belirlendi. Siyah - beyazlı ekip 2013-2014 sezonunu 12 Ağustos'ta İstanbul'da yapacağı antrenmanla açacak.

21 Ağustos tarihine kadar hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı sonra 22 Ağustos'ta Bolu'da kampa girecek. Bolu kampı ise 5 Eylül'de sona erecek.

Bolu kampının ardıdan İstanbul'a dönerek hazırlıklarına devam edecek olan siyah-beyazlılar, 12-15 Eylül tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek olan PRO-STARS Turnuvası için 11 Eylül'de Fransa'ya hareket edecek. Turnuvanın bitiminde İstanbul'a dönecek olan siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına burada devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası