Ege Postası
Geri

Beşiktaş'tan, 'CAS'ın Yürütmeyi Durdurma Kararı' açıklaması

UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası alan ve UEFA Tahkim Kurulu'nda da bunu bozduramayan Beşiktaş'ın Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) imdanına yetişti.Siyah - beyazlı kulübün dün CAS'a yaptığı yürütmeyi...
Beşiktaş'tan, 'CAS'ın Yürütmeyi Durdurma Kararı' açıklaması
Haberler / Spor
18 Temmuz 2013 Perşembe 19:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası alan ve UEFA Tahkim Kurulu'nda da bunu bozduramayan Beşiktaş'ın Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) imdanına yetişti.

Siyah - beyazlı kulübün dün CAS'a yaptığı yürütmeyi durdurma kararına CAS uydu ve Beşiktaş'ın yarın Nyon'da yapılacak UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu kura çekilişine katılacak. Siyah - beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"CAS, UEFA Tahkim Kurulu kararının yürütmesinin durdurulmasını kararlaştırmıştır. UEFA Tahkim Kurulu'nun 11/07/2013 tarihli kararına karşı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuran Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye, CAS'ın yürütmenin durdurulması kararı ulaşmıştır.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na konu ile ilgili gönderilen açıklama şöyledir:

"UEFA Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılmaması için aldığı tedbir kararına Uluslararası Spor Mahkemesine (CAS) yaptığımız itiraz neticesinde, Uluslararası Spor Mahkemesi, bu talebimizi yerinde bulmuş ve Tahkim Kurulu'nun aldığı kararın yürütmesini durdurmuştur.

Buna göre, 20 - 23 Ağustos 2013 tarihleri arasında davaya ilişkin duruşma yapılacak, karar 30 Ağustos 2013 tarihinde verilecektir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası