Ege Postası
Geri

Beşiktaş'tan UEFA ve Almeida açıklaması

Beşiktaş Kulübü, basından çıkan UEFA Tahkim Kurulu'ndan beklenen karar ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, UEFA tahkim Kurulu'ndan beklenen karar ile çıkan haberlerin...
Beşiktaş'tan UEFA ve Almeida açıklaması
Haberler / Spor
13 Temmuz 2013 Cumartesi 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş Kulübü, basından çıkan UEFA Tahkim Kurulu'ndan beklenen karar ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, UEFA tahkim Kurulu'ndan beklenen karar ile çıkan haberlerin kendilerine ait olmadığını, medya mensuplarının kendi tahminlere dayalı kişisel yorumlar olduğunu iddia etti.

Kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"UEFA Tahkim Kurulu’ndan beklenen karar ile ilgili medyada gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır. Söz konusu haberlerde yayınlanan değerlendirmeler tamamen asılsızdır ve bütünüyle medya mensuplarının kendi tahminlerine dayanan kişisel yorumlarıdır.

Bu tür haber ve yorumların sürece fayda değil zarar getirebileceğini hatırlatır, UEFA Tahkim Kurulu’nun yapacağı açıklamaya kadar bu konuyla ilgili medyada yer alacak haber ve değerlendirmeleri taraftarlarımızın ve kamuyounun dikkate almamasını özellikle rica ederiz."

Ayrıca Beşiktaş Kulübü, basında Almeida ile ilgili çıkan '2 milyon Euro getir git' haberinin de asılsız olduğunu açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası