Ege Postası
Geri

Beşiktaş’ı elinden kaçıran Niğde, Mersin'i bekliyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçlarında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Niğde Belediyespor’da bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz sezon yine 2. tur maçında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ı sahasında ağırlayan ve Beşiktaş’a...
Beşiktaş’ı elinden kaçıran Niğde, Mersin'i bekliyor
Haberler / Spor
1 Ekim 2013 Salı 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçlarında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Niğde Belediyespor’da bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz sezon yine 2. tur maçında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ı sahasında ağırlayan ve Beşiktaş’a karşı iyi bir oyun sergilemesine rağmen 2-1 yenik düşen Niğde, Mersin’i tur ümidiyle ağırlayacak.

Geride kalan sezon sergilediği futbolla göz dolduran Niğde Belediyespor bu sene de yaptığı transferlerle rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Mevcut kadroda değişiklik yapan ve geçtiğimiz sezon dikkatleri üzerine çeken birçok futbolcuyu transfer eden Niğde Belediyespor yeni sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Şuan Spor Toto 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Niğde takımı hazır yapısı ve yükselen form grafiği ile 3. Lig'e çıkacak en büyük aday olarak gösteriliyor.

Maç öncesinde kısa bir açıklama yapan Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Cengiz Seçsel, "Türkiye Kupası bizim hedefimizde yok. Mersin bizim rakibimiz değil ancak hazır ve sağlam bir takımımız var. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sahada kıran kırana bir mücadele olacak." dedi.

Niğde Belediyespor'un kupadaki rakibi Mersin İdmanyurdu ise PTT 1. Lig'de 7. haftada bir maç eksiği ile 3. sırada yer alıyor. Yarın saat 14.00’te başlayacak mücadele Niğde 5 Şubat Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası