Ege Postası
Geri

Erkan Körüstan: Başarıda en büyük itici güç taraftar

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Körüstan, başarıya giden yolda en büyük itici gücün taraftar olacağını söyledi. Kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Körüstan, "İlk kez Bursaspor’umuzun genel...
Erkan Körüstan: Başarıda en büyük itici güç taraftar
Haberler / Spor
1 Ekim 2013 Salı 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Körüstan, başarıya giden yolda en büyük itici gücün taraftar olacağını söyledi.

Kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Körüstan, "İlk kez Bursaspor’umuzun genel kurulu bu kadar yüksek katılımla gerçekleşti. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı'nın ani ve bizi derinden üzen vefatının ardından yaptığımız zorunlu kongrede, Allah bize bu görevi nasip etti. İnşallah bundan sonraki dönemlerde elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. İnşallah alkışlarla getirildiğimiz başkanlık koltuğunu yine alkışlar eşliğinde bıkarız. Bizim temel prensibimiz şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışıdır." ifadelerini kullandı.

"İTİCİ GÜCÜMÜZ TARAFTAR"

Büyük Bursaspor taraftarının, özellikle kombinelere gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten Körüstan, "Camialar, birbirlerine sımsıkı tutunduğu kol kanat gerdiği müddetçe büyür. Bu nedenle başarıya giden yolda bizim en büyük itici gücümüz taraftar olacak." dedi.

Avrupa'dan elenmelerinin kendilerini üzdüğünü dile getiren Körüstan, "Hepimizin çok arzu ettiği Avrupa arenasında yolumuza devam edememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak bu sezon ligde göstereceğimiz performansla gelecek yıl Bursaspor’umuzu hep birlikte o arenada izleyeceğimize inanıyorum." diyerek, şu ifadelerle açıklamalarını noktaladı:

"Teknik direktörümüz, futbolcularımız, yönetim kurulu ekibimiz, taraftarımız ve basınımız bizimle birlim olduğunda Bursaspor'un önünde kimse duramaz. Geçmiş dönemlerde bunun örneğini yaşadık. Şampiyon bir şehir olarak, nice şampiyonluklara ulaşabilmemiz için yeniden bu sinerjiyi yakalamalıyız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası