Ege Postası
Geri

Biçer'den genç başkana destek!

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatına uyarak aday olmadığını açıkladı. Biçer gençlerin önünü açacağını belirterek CHP Foça Gençlik Kolları eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’a adaylık açıklamasında destek verdi. Biçer aday olmayacağını Egepostası'nda açıklamıştı...
Biçer'den genç başkana destek!
Haberler / Yerel Politika
4 Aralık 2017 Pazartesi 21:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, hafta sonu yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını belirterek genç bir isme yol açacağını ifade etmişti. Biçer, ilk kez Egepostası’na yaptığı açıklamada aday olarak CHP Foça Gençlik Kolları eski Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ı aday göstereceklerini ifade etmişti. Biçer bugün Yıldırım’ı adaylık açıklamasında yalnız bırakmadı. Başkan Biçer, Yıldırım’ı “Gençlerimizin önünü açarken, 25 yıldır hep yaptığımız gibi geçmişimizden, büyüklerimizden kopmayacağımızı, yönetim kadrolarımızı büyüklerimize danışarak, ortak paydada gerçekleştireceğimizi bilmenizi isterim” sözleriyle destekledi.

Toplantıda açıklama yağan Biçer, “2015 6 Aralık’ında sizlerin takdiriyle başlayan görev sürecimiz bu 10 Aralık’ta son bulacak ve bu süreç tamamlanacak. O günden bugüne gelişen siyasi konjonktürü analiz ettiğimizde geldiğimiz noktanın 6 Aralık 2015’ten çok farklı olduğunu görmekteyiz. 7 Haziran ve 1 Kasım arasında yaşanan terör olaylarının yarattığı travma atlatılmadan ,yaşanılan 15 Temmuz darbe girişimi ve akabinde gelişen KHK ile yönetilen bir devletle, antidemokratik bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız.Bu karşı karşıya olduğumuz olumsuz durumların tek çaresi burada bulanan Foça örgütümüzdür. Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.

“GENEL BAŞKAN TALİMATINA UYDUM”

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısına uyduğunu da vurgulayan  Biçer, “Ben Günal Biçer olarak, 6 Aralık’ta 2. kez seçildiğim ve 13 yıldır yönetim kurullarında yer aldığım CHP Foça Örgütümüzün 10 Aralık 2017 ‘de ki kongresinde, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘yerel veya genel seçimlerde adaylık düşünen arkadaşlarımız il ve ilçelerde aday olmamalı’ önerisini talimat algılayıp, ilçe başkanlığına aday olmayacağım.

Genel Başkan, milletvekili, belediye başkanı, il başkanı kim olursa olsun, aday belirleme yöntemi nasıl olur bilemiyorum ama Günal Biçer her zaman CHP’li olacaktır. 2019’daki ve sonraki tüm seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin emrinde olacağım, 25 yıldır yaptığım gibi partimin emektarı olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Kongrede isteyen herkesin aday olabileceğini de vurgulayan Başkan Biçer, “Burası CHP Foça İlçe Başkanlığı, ilçe başkanlığımız ilçe kongremizde aday olmak isteyen herkese ardına kadar açıktır. Bugün de burada genç bir kardeşimiz, eski gençlik kolu başkanımız Baran Gezmiş Yıldırım’ın adaylık açıklaması için toplanmış bulunmaktayız. Bizler bayrağı genç arkadaşlarımıza devretme düşüncesini her zaman yaşatarak siyaset yapma gayretinde olduk.

Gençlere verdiğimiz değeri sadece kürsüde bırakmayarak genç kardeşimizin yanındayız. Gençlerimizin önünü açarken, 25 yıldır hep yaptığımız gibi geçmişimizden, büyüklerimizden kopmayacağımızı, yönetim kadrolarımızı büyüklerimize danışarak, ortak paydada gerçekleştireceğimizi bilmenizi isterim. Gerçekleşecek olan kongrede şimdilik tek aday olan Baran kardeşimize başarılar diliyor, kongremizin Foçamıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı 

2019’DAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Baran Gezmiş Yıldırım’da “Kökeni Sivas Kongresi’ne dayanan, lideri Mustafa Kemal Atatürk, kurucuları bu ülkenin özgürlüğü ve bağımsızlığı için mücadele etmiş Kuvayi Milliyeciler olan CHP’nin Foça İlçe Başkanlığı’na adayım” diyerek başladığı konuşmasında ülkemizde gençlerin asıldığını, vurulduğunu, görmezden gelindiğini, kendilerinin hem Türk bayrağını hem parti bayrağını dalgalandırmak için girmedikleri sokak yapmadıkları iş kalmadığını söyledi. Yıldırım; “Gençler olarak parti yönetimlerinde söz sahibi olup, hem ülke hem bölgemiz için politikalar üretebileceğimizi göstermek istiyoruz. 2019’da üç seçimin olduğu zorlu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Baran Gezmiş Yıldırım’ın 10 Aralık 2017 Pazar Günü yapılacak olağan kongrede CHP Foça İlçe Başkanlığı adaylığının alkışlar arasında açıklandığı basın açıklaması konuşmaların ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası