Ege Postası
Geri

Binali Yıldırım ile birlikte tarih yazacağız

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Harita ve Kadastro Mühendisi Tanfer Kemerli, Karşıyaka’da mevcut belediye yönetiminin ilçenin kaynakları çarçur eden bir anlayışla hareket ettiğini ve Karşıyaka’nın yıllarının heba edildiğini söyledi. İzmir’i bir dünya başkenti haline dönüştürmenin ve yerel yönetim modeli ile örnek bir kent haline getirmenin, Karşıyaka’yı Türkiye’nin yıldızı yapmanın, beceriksiz ve iş bilmez CHP’li belediye yönetimlerinin harcı olmadığını ifade eden Kemerli, “İzmir’in ve Karşıyaka’nın hizmet tarihini, Cumhuriyet tarihinin en başarılı icracı bakanı olan, hizmet adamı, Sayın Bakanımız Binali Yıldırım ile birlikte yazacağız” dedi.
Binali Yıldırım ile birlikte tarih yazacağız
Haberler / Yerel Politika
25 Aralık 2013 Çarşamba 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karşıyaka’da 10 yılda 600 milyon lira yatırım yapıldığını iddia eden mevcut belediye yönetiminin, bu yatırımın nerelere yapıldığını açıklama durumunda olduğunu ifade eden Kemerli, “Karşıyaka’ya 10 yılda 600 milyon lira yatırım yaptıklarını iddia ediyorlar. 10 yıllık toplam bütçe 700-800 milyon liraya tekabül ediyor. Zaten her yıl bütçenin yüzde 30’a yakın bir kısmının personel giderlerine gittiğini biliyoruz. Bütçenin önemli bir kısmı personel giderlerine giderken, o zaman iddia edilen bu 600 milyon liralık kaynağı nereden buldula? Hadi bu kaynağı belediye arazilerini satarak, taşınmazları elden çıkararak elde ettiler diyelim, o zaman bu parayı nereye harcadıla? Karşıyaka’da 600 milyonluk bir yatırım görmek mümkün değildir, kimse halkı kandırmasın” dedi.

Karşıyakalılar artık yeter diyor

Karşıyaka’da mevcut belediye yönetiminin eşit hizmet anlayışıyla çalışmamasının en büyük sorunlardan birisi olduğunu vurgulayan Tanfer Kemerli, “Karşıyaka’da Belediye Başkanı Sayın Cevat Durak ve ekibi içinde bulundukları görevin sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmeye gayret göstermeliler. Toplumun her kesimine eşit mesafede, hizmet odaklı anlayışla hizmet etmeliler. Karşıyaka Belediyesi’nde maalesef eşit hizmet anlayışını göremiyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’nde, Örnekköy’de çöplerin bile toplanmadığına şahit oluyoruz. Bu nasıl bir belediye yönetimidir, bu nasıl bir anlayıştır, halka hizmet böyle mi olu? Karşıyaka’ya 10 yılda 600 milyon yatırım yaptıklarını iddia edenler, önce ilçemizin mahallelerindeki, sokaklarındaki çöpleri toplasınlar. Mevcut asfaltın üzerine parke taşı döşemekle, kaynakları çarçur etmekle hizmet olmaz. Karşıyakalılar her şeyin farkında. Karşıyakalılar artık yeter diyor. İş bilmez, beceriksiz, Karşıyaka’nın yıllarını heba eden bu yönetim anlayışının değişmesine az kaldı. Karşıyaka’ya hizmet gelecek, ilçemiz hak ettiği değeri görecek” dedi.

İzmir kazanacak, Karşıyaka kazanacak

Harita ve Kadastro Mühendisi olan, yıllardır Karşıyaka bölgesinde çalışan Tanfer Kemerli, kendi dönemlerinde Karşıyaka’nın planlı bir şekilde büyüyeceğini ve markalaşacağını ifade etti. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte çalışacak olmasının kendisi için en büyük kazanım olacağına dikkat çeken Kemerli, “Karşıyaka’da bir tarih yazacağız. Karşıyaka’nın hizmet tarihini, Cumhuriyet tarihinin en başarılı icracı bakanı olan, hizmet adamı, Sayın Bakanımız Binali Yıldırım ile birlikte yazacağız. Sayın Bakanımızın liderliğinde İzmir dünyanın yıldızı, Karşıyaka ise Türkiye’nin marka kenti olacak. İzmir’in ve Karşıyaka’nın yatırımları ve projeleriyle ulusal ve uluslararası arenada örnek yerler haline gelmeye ihtiyacı var. İzmir’i bir dünya başkenti haline dönüştürmek ve yerel yönetim modeli ile örnek bir kent haline getirmek, Karşıyaka’yı Türkiye’nin yıldızı yapmak, beceriksiz ve iş bilmez CHP’li belediye yönetimlerinin harcı değildir. İzmir’de ve Karşıyaka’da el ele verip ayrı gayrı gözetmeden, her türlü ayırımcılığı reddederek eşit hizmet ilkesini esas alan, demokratik bir yönetişim vizyonunu inşa etmek bize nasip olacaktır. Yıllardır sabreden hemşerilerimiz biraz daha sabretsin, İzmir’i de, Karşıyaka’yı da hak ettiği güce ve yeteneğe kavuşturacağız. İzmir kazanacak, Karşıyaka kazanacak” şeklinde konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası