Ege Postası
Geri

Binali Yıldırım seçim çalışmalarına ara verdi: Ankara'ya gidiyor

'Emek, Barış, Demokrasi' mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bombalı terör saldırısının ardından AK Parti İzmir milletvekili Adayı Binali Yıldırım gelişmeleri yakında takip edebilmek için seçim çalışmalarına bir süre ara vererek Ankara’ya gideceğini açıkladı. Binali Yıldırım seçim çalışmalarına ara verdi
Binali Yıldırım seçim çalışmalarına ara verdi: Ankara'ya gidiyor
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2015 Cumartesi 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, “Başkentin göbeğindeki bu patlama birliğimize, kardeşliğimize yöneliktir. 30 canımızı kaybettik” ifadelerini kullandı. Yıldırım gelişmeleri yakında takip edebilmek için seçim çalışmalarına bir süre ara vererek Ankara’ya gideceğini açıkladı.

YILDIRIM, URLA'DAKİ MİNİ MİTİNGDE SESLENDİ: "1 KASIM BİR FIRSAT" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 İŞTE O AÇIKLAMA;
“Bugün KESK, DİSK, TMMOB, Tabipler Odası ve bazı sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapılması planlanan barış mitingine katılmak için Ankara Tren Garı’nda toplanan vatandaşlarımızdan ilk gelen haberlere göre 30’u henüz sebebi belirlenemeyen iki ayrı patlamada hayatlarını kaybettiler. 126 vatandaşımız ise yaralı halde çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kirli ellerin patlattığı bombalar ile hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara Allah acil şifalar versin.
Başkentin göbeğindeki bu patlama birliğimize, kardeşliğimize yöneliktir. 30 canımızı kaybettik. Gün etle tırnak olma, provokasyonlardan uzak durup kenetlenme günüdür. Hedef gösteren açıklamalar teröre hizmet eder. Vahşet, kan ve gözyaşı isteyenleri sevindirir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası