Ege Postası
Geri

HDP'den İzmir'de tiyatrolu seçim çalışması

HDP İzmir’in sanatçı milletvekili adayı Nazlı Masatçı ve Nevzat Alkan HDP’nin Yeni Yaşam çağrısını kendi bildikleri yoldan, tiyatro gösterisiyle halkla paylaştılar.
HDP'den İzmir'de tiyatrolu seçim çalışması
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2015 Cumartesi 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi önünde, kurucusu olduğu Yenikapı Tiyatrosu oyuncularıyla birlikte Gogol’un Palto adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyununu sergileyen Nazlı Masatçı Ziyan, bugüne kadar birçok sokakta oynadıkları Palto’yu bir kez de 1 Kasım seçimleri için oynadıklarına belirtti. 2004 yılında Yenikapı Tiyatrosu’nu kurduktan sonra grev alanlarında, fabrikalarda ve direnişlerde politik tiyatro üreterek yaşamını sürdüren Masatçı’nın birçok ödülü de bulunuyor.
Oyunun ardından izleyenlere HDP’nin Yeni Yaşam çağrısını anlatan HDP Milletvekili Adayı Nazlı Masatçı Ziyan “ Bize savaşı dayatanlara inadına barış diyoruz. Onlar bizi baraj altında bırakmaya çalışıyorlar ama biz onları barış altında bırakacağız” dedi ve herkesi HDP’ye oy vermeye çağırdı.

HDP İzmir Milletvekili Adayları Nazlı Masatçı ve Nevzat Alkan daha sonra Dersimliler Derneği’ni ve yöredeki kahveleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler, HDP’nin Büyük İnsanlık çağrısını anlattılar. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası