Ege Postası
Geri

Bir parti daha kuruldu! İsmi sosyal medyadan duyuruldu

İYİ Parti'den ayrılan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurdu. Halaçoğlu, partisinin adını sosyal medyadan duyurdu.
Bir parti daha kuruldu! İsmi sosyal medyadan duyuruldu
Haberler / Politika
13 Haziran 2024 Perşembe 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2018'de İyi Parti'den ayrılan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir parti kurduğunu duyurdu.

Halaçoğlu, kurduğu partiye başvuru için çağrıda bulundu.

Kutlu Parti Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, parti olarak resmi başvurularını yapmak üzere 13 Haziran saat 14.00'te İçişleri Bakanlığı'nda olacaklarını duyurdu. Halaçoğlu, bu önemli anlarında yanlarında destekçilerini görmekten onur duyacaklarını belirtti.

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kutlu Parti olarak, resmi başvurumuzu yapmak üzere 13 Haziran saat 14.00'te İçişleri Bakanlığı'nda olacağız. Bu önemli anımızda sizleri de yanımızda görmekten onur duyarız."

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun yaptığı bu çağrı, yeni bir siyasi oluşumun resmi adımlarının atılacağına işaret ederken, partiye gönül verenleri ve destekçileri de bu tarihi ana tanıklık etmeye davet ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası