Ege Postası
Geri

Bir 'sandık sürgünü' de Dikili'de

CHP’de delege seçimleri sürerken, belediye başkanlarının seçimlere müdahalesi tartışma konusu olmaya devam ediyor.  Güzelbahçe’de yaşanan tuvalet vakasından sonra bir sürgün haberi de Dikili'den geldi. Zabıtada çalışan Deniz Öztürk, Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un desteklediği listeye destek vermediği için sürgün edildiğini iddia etti. Zabıtadan temizlik işlerine gönderildi
Bir 'sandık sürgünü' de Dikili'de
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2017 Cumartesi 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde “Taciz skandalı” ile gündem gelen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun bu kez de sürgün suçlamasına hedef oldu. 

Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan Deniz Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, delege seçimlerinde Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un desteklediği mavi listeye, karşı beyaz listeyi desteklediği için Temizlik İşleri’ne gönderildiğini ifade etti.

Belediye personeli Öztürk açıklamasında, Belediye Başkanı Tosun’u ‘Adalet Yürüyüşü’ üzerinden hedef aldı. Öztürk paylaşımında Zabıta Müdürlüğü’nden Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne gönderildiğine dair resmi evrakı da paylaştı.

'ŞÖFÖRÜ KARŞI LİSTEYİ DESTEKLEYENLERE SALDIRDI' İDDİASI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Başkan Tosun’un şoförünün kendi listelerine destek vermeyen bazı kişilerin üzerine yürüdüğü ve tehdit ettiği gelen iddialar arasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası