Ege Postası
Geri

Bir şehit ateşi de Manisa'ya düştü

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 27 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer'in Manisa'daki babaevine ateş düştü.
Bir şehit ateşi de Manisa'ya düştü
Haberler / Ege
24 Aralık 2015 Perşembe 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik bu sabah düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer'in memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesi Merkez Efendi Mahallesi, 267 Sokak'taki baba evine acı haber ulaştı.


Çiftçilik yapan ve eşi Ayşe Denizer'den ayrı yaşadığı öğrenilen Tahsin Denizer'e oğlunun şehadet haberi Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı İstihkam Albay Encüment Erincik, AK Partili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir tarafından verildi. Bu sırada evin önünde bir ambulans hazır olarak bekletildi.


Ailesinin üç çocuğundan biri olan Uzman Çavuş Denizer'in şehit düştüğü haberinin ardından, Merkez Efendi Mahallesi'ndeki baba ocağına ve mahalledeki diğer evlere ve sokaklara vatandaşlar tarafından Türk bayrakları asıldı. Bekar olan Şehit Uzman Çavuş Denizer'in cenazesinin yarın Akhisar ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası