Ege Postası
Geri

Birbirlerini vuran kuzenlerin cenazesi yan yana kılındı

Rize’de dün akşam aralarında çıkan tartışma sonrası silahla birbirlerini vuran kuzenler bugün aynı camide yan yana kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.Merkeze bağlı Çaykent beldesinde amca çocukları Hasan Alaca (37)...
Birbirlerini vuran kuzenlerin cenazesi yan yana kılındı
Haberler / Güncel
30 Temmuz 2013 Salı 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rize’de dün akşam aralarında çıkan tartışma sonrası silahla birbirlerini vuran kuzenler bugün aynı camide yan yana kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

Merkeze bağlı Çaykent beldesinde amca çocukları Hasan Alaca (37) ve Hızır Alaç (36) arasında iftar sonrası henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada taraflar birbirine silahla ateş etti. İkisi de hayatını kaybetti. Kuzenler için bugün Çaykent Belde Müderrisler Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, hayatını kaybeden kuzenlerin yakın akrabaları ve dostları katıldı.

Cenaze namazında Hasan Alaca’nın babası Mustafa Alaca ve Hızır Alaç’ın babası Mehmet Alaç’ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Birbirlerini vurarak hayatını kaybeden ve yan yana cenaze namazları kılınan kuzenler daha sonra beldedeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası