Ege Postası
Geri

Birinci Alman Çeşitliliği Günü'nde 250 kampanya

Almanya'da ekonomik başarıda çeşitliliği avantaj olarak gören şirketlerin sayısı giderek artarken, 11 Haziran'da gerçekleştirilecek 1. Alman Çeşitliliği Günü bu avantajları ülke çapında daha belirgin hale getirmeyi amaçlıyor. Etkinlik...
Birinci Alman Çeşitliliği Günü'nde 250 kampanya
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya'da ekonomik başarıda çeşitliliği avantaj olarak gören şirketlerin sayısı giderek artarken, 11 Haziran'da gerçekleştirilecek 1. Alman Çeşitliliği Günü bu avantajları ülke çapında daha belirgin hale getirmeyi amaçlıyor. Etkinlik gününe bir haftadan az bir süre kalmasına rağmen değişik bölgelerde 250 kampanyadan bahsediliyor. Büyük şirketlerden orta ve küçük ölçekteki işletmelere, kamu kuruluşları, idari makamlar, dernek, birlik ve vakıfların kampanyalarından sonra Berlin'de büyük bir etkinlik düzenlenecek.

1.Alman Çeşitliliği Günü, şirket ve kurumlara, Almanya çapında ilk kez çeşitliliğin ekonomi açısından taşıdığı öneme dikkat çekme imkanı sunuyor. Aynı amacı taşıyan Charta der Vielfalt (Çeşitlilik Sözleşmesi) adlı kuruluş, kısa süre önce gerçekleştirdiği bir anketten çeşitlilik yönetiminin Alman ekonomisinin çoktandır önemli unsurlarından bir haline geldiği sonucunu çıkarmıştı. Ankete katılan şirketlerin yarısından fazlası çeşitlilik yönetimini uzun vadeli şirket stratejisi olarak belirlediğini açıklamıştı.

1. Alman Günü'ne katılmak isteyenlerin 10 Haziran tarihine kadar www.deutscher-diversity-tag.de adresinden kayıt olmaları mümkün. Etkinlik günü düzenlenecek bütün kampanyalar da sanal haritada görülebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası