Ege Postası
Geri

Karaman, 'en temiz iller' sıralamasında 3. oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye’nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan belediyelerini belirledi. Değerlendirmede Karaman Belediyesi, Türkiye genelinde üçüncü il oldu. Karaman Belediyesi adına ödülü Belediye...
Karaman, 'en temiz iller' sıralamasında 3. oldu
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye’nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan belediyelerini belirledi. Değerlendirmede Karaman Belediyesi, Türkiye genelinde üçüncü il oldu. Karaman Belediyesi adına ödülü Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta’nın elinden aldı.

Bir yıl boyunca belediyelerin katı atık ve atık su arıtma yönetimi, hava kalitesi, iklim değişikliği, büyük endüstriyel kazaların önlenmesi ve acil müdahale, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolü alanlarında takip ve incelemede bulunan bakanlık, yaptığı değerlendirmede Karaman Belediyesi’ni Türkiye genelinde 3. il seçti.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bu yıl ikincisi tertip edilen Türkiye’nin çevre enlerinin belirlendiği yarışma için 5 Haziran Dünya Çevre gününde ödül töreni düzenlendi. Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlık yetkilileri, Belediye Başkanları, Sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası