Ege Postası
Geri

Bisquitte'nin hedefi İstanbul Pazarı

Geniş ve farklı menü içeriğinin yanı sıra; eğlenceli tarzıyla da İzmirli gençlerin vazgeçilmez lezzet adresi olan Bisquitte Café & Restaurant, 2016 yılında rotasını İstanbul’a çevirdi.
Bisquitte'nin hedefi İstanbul Pazarı
Haberler / İzmir
12 Mart 2016 Cumartesi 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İlk kurulduğu günden itibaren İzmir’de gastronomi alanında sayılı markaların arasında yer alan Bisquitte Café & Restaurant, rakiplerine oranla çok daha makul fiyatlarla fark yaratmayı başardı.
Düşük fiyata yüksek kaliteyi müşterileriyle buluşturmanın en önemli öncelikleri olduğunu ifade eden Bisquitte’nin Kurucularından Alişan Yıldız, İzmir’den doğan bir marka olarak artık bulundukları bölgede yerlerini sağlamlaştırdıklarını ve sıranın doğdukları İzmir’in dışına çıkmaya geldiğini söyledi.
İstanbul menşeli cafe-restoranlara oranla aynı menüyü fiyat açısından çok daha ucuza müşterilerine sunduklarına dikkat çeken Yıldız, “İzmir’de 6, Manisa’da 1 olmak üzere; toplam 7 şubemizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. İzmir’de ciddi bir müşteri potansiyeline ulaşarak alanımızda söz sahibi olduk. Hedef kitlemiz olan 18 - 35 yaş arası genç tüketici grubunun kalbini kazanmayı başardık. Bunda da de tarzımız ve lezzetimizin kalitesinin üst düzeyde olmasına karşılık fiyatlandırma açısından taviz vermediğimiz ulaşılabilirlik politikasının büyük önemi var” diye konuştu.



ÖNCE İSTANBUL SONRA EGE PAZARI...
Bisquitte olarak İzmir’de geldikleri noktayı, başta İstanbul olmak üzere başka şehirlere de taşımaya karar verdiklerini açıklayan Yıldız, İstanbul’da açmayı planladıkları şubeler için görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.
İstanbul dışında ilk hedeflerinin Ege bölgesindeki komşu şehirler olduğuna dikkat çeken Yıldız, “Pınarbaşı’nda şimdi üretimhanemiz olan ilk şubemizi açtığımız günden bu yana emin adımlarla geldiğimiz bu noktayı İstanbul’a taşıyarak çıtayı daha da yükseltme vaktimizin geldiğine inanıyoruz. Bir İzmirli marka olarak İstanbul’da elde edeceğimiz başarının İzmir açısından da oldukça önemli olacağı kanısındayız. Elde ettiğimiz uzmanlık ve markamızın güvenirliği sonucunda Türkiye’nin bir çok yerinden çok sayıda yatırımcı franchise için başvurmuş durumda. Elbette biz franchise ortağımızı seçerken çok ince eleyip sık dokumak zorundayız. Franchise ortaklarımızda ilk aradığımız ise güvenirlik. Diğer bir yandan da Bisquitte müşterilerine sunduğu ürün seçeneği açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip ve ciddi bir operasyon gerektiren bir işletme. Merkezimizle şubelerimiz arasında hızlı bir lojistik trafiği bulunuyor. Bu yüzden İstanbul dışında ilk öncelik verdiğimiz bölge, lojistiğin daha kolay olacağı İzmir'e komşu Ege illeri” diye konuştu.

HERKESE, HER KESEYE UYGUN TATLAR...
Müşterilerine yeni lezzetler sunabilme adına tat araştırmalarına ve geliştirmelerine aralıksız devam ettiklerini belirten Yıldız, bazı ürünlerinin şimdiden kült tatlar arasına girdiğini hatırlattı.
Dünya mutfağından seçtikleri tatları İzmirliler'in ve tüm Türkiye’nin ağız tadına göre harmanlayarak sunduklarının altını çizen Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Bisquitte, dünya mutfaklarından çeşitli lezzetler sunan Casual Dining konseptinin Türkiye’deki ilk temsilcilerinden. Nezih ve ferah dekorasyon anlayışıyla her güne ve damak zevkine uygun menüyü, ulaşılabilirliği birleştiriyoruz. Özellikle bizim tarzımızdaki mekanlarda hiç de rastlanmayan yiyecekleri müşterilerimiz bizde bulabilir. Mesela Bisquitte Postmodern Adana. Yiyenlerin hiç de pişman kalmadığı bir lezzet. Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz. 2016 yılında ise sıra tatlarımızı İstanbullular'la buluşturmaya geldi” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası