Ege Postası
Geri

Bitlisliler, Bitlis’i seyir terasından izliyor

Bitlis Belediyesi tarafından kısa bir süre önce kentin en yüksek noktasına yapılan seyir terası vatandaşlara 5 minareli şehrin tüm güzelliğini izleme fırsatı sunuyor.Kentin Şeribey Tepesi'nde kurulan seyir terası sayesinde Bitlis’in gece...
Bitlisliler, Bitlis’i seyir terasından izliyor
Haberler / Güncel
5 Eylül 2013 Perşembe 00:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitlis Belediyesi tarafından kısa bir süre önce kentin en yüksek noktasına yapılan seyir terası vatandaşlara 5 minareli şehrin tüm güzelliğini izleme fırsatı sunuyor.

Kentin Şeribey Tepesi'nde kurulan seyir terası sayesinde Bitlis’in gece ve gündüz güzelliğini izleyebilmek mümkün. Seyir terasının hizmete girmesiyle birlikte Bitlisliler gece saatlerinde Bitlis’in doğa harikası güzelliğini izlemek için seyir terasına akın ediyor. Sadece Bitlislilerin değil il dışından gelen misafirlerin de yoğun ilgi gösterdiği seyir terasından saatlerce Bitlis’i izlemek doyumsuz bir keyif veriyor. Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel olan Bitlis’i karşıdan gören hakim noktada bulunan terasta bir yandan çaylar yudumlanırken diğer yandan da çekilen fotoğraflarla görsel güzellik ölümsüzleştiriliyor.

Seyir terasına Muş’tan gelen misafiriyle birlikte geldiğini belirten Seyfetullah Arslan, Bitlis’in muhteşem gece manzarasını gören arkadaşının şehre hayran kaldığını söyledi. Arkadaşları ve misafirleriyle birlikte hemen hemen her gece Bitlis’in gece manzarasını izlemek için buraya geldiklerini anlatan Arslan, “Bitlisimiz gerek gecesiyle gerekse gündüzüyle ayrı bir güzel. Bizde bu güzelliği sık sık il dışından gelen misafirlerimize izletmek için Şeribey Tepesi'ne getiriyoruz. Geçekten Bitlis’in özellikle gece görüntüsü çok muhteşem. Bu muhteşem görüntüyü saatlerce bıkmadan izliyoruz.” diye konuştu.

Seyir Terasında Bitlis’i izlemek için il dışından geldiğini belirten Cuma Arkan ise, güzdüzleri il merkezinden geçerken Bitlis’in çok küçük bir şehir olarak göründüğünü ancak şu anda baktığında ise Bitlis’in aslında çok büyük ve çok güzel olduğunu gördüğünü belirtti. Bitlis’in gece güzelliği karşısında hayran kadlıklarını anlatan Arkan, “Bu güzelliği ölümsüzleştirmek için arkadaşlarımızla birlikte fotoğraf çektirdik. Herkesi mutlaka bu güzelliği görmeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası