Ege Postası
Geri

Boat Show için geri sayım başladı

Deniz tutkunlarının heyecanla beklediği İZFAŞ Boat Show İzmir – 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı için geri sayım başladı. Milyon Euro'luk tekneler görücüye çıkıyor
Boat Show için geri sayım başladı
Haberler / İzmir
4 Nisan 2015 Cumartesi 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 8 Nisan 2015 Çarşamba günü, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar merkezi fuarizmir’de kapılarını 3. kez açacak olan İZFAŞ Boat Show İzmir - Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı için motor yat ve yelkenliler İzmir’e gelmeye başladı.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen Boat Show İzmir – 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı’nda en yeni model tekne ve yatlar görücüye çıkacak. Deniz sevdalılarını İzmir’de buluşturacak fuar, 12 Nisan 2015 Pazar günü sona erecek. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, profesyonel ziyaretçiye ve halka açık olarak gerçekleştiriliyor.


 
Milyon Euro’luk Tekneler
 
Boat Show İzmir için özel olarak tasarlanan fuarizmir C holünde, 19 bin 900 m²’lik alanda, gerçekleştirilecek fuarda; lüks, pahalı tekne ve yatların yanında her keseye uygun tekneler ve deniz araçları da sergilenecek.
 
Fiyatları 55 bin TL ile 1 milyon Euro arasında değişen motor yat ve tekneler, deniz sevdalılarına hitap edecek. Sektörün önde gelen yerli ve yabancı markalarının boy göstereceği Boat Show İzmir’de, katılımcı firmalar dünya markası ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.
 
Boat İzmir’de motor yat, sürat tekneleri, gezi-seyahat tekneleri, balıkçı tekneleri, su sporları, ambulans tekneleri ve yelkenlilerin yanında arazi taşıtları, spyder motosikletler, tekne, deniz aksesuarları ve yapım malzemeleri sergilenecek. Ayrıca marina donanımları, su sporları ekipmanları, giyim ve aksesuarlar, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, güvenlik ve alarm sistemleri, deniz turizmi, sahil güvenlik, dalış, sörf ve kano kayak okulları fuarda tanıtılacak.
 
Boat Show İzmir, etkinlikleriyle de göz dolduracak. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek paneller ve atölye çalışmaları fuara renk katacak.



Giriş ücretinin 5 TL olarak belirlendiği fuar, 8 – 12 Nisan 2015 tarihleri arasında, Çarşamba Perşembe ve Pazar günleri 10.00 – 19.00, Cuma ve Cumartesi günleri 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
 
İZFAŞ Boat Show İzmir – 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı; İzmir Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası, Gemi Mühendisleri Odası, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği, İzmir Tekne İmalatçıları Derneği ve T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından destekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası