Ege Postası
Geri

Bocce de Konaklı C Milli sporcuların madalya sevinci

Antalya Kemer’de yapılan ve 11 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Uluslararası (Petank ve Raffa) turnuvasında Konak Belediyesi ve Gençlik Spor Kulübü C Milli sporcuları ilk milli tecrübelerinde bronz madalya alarak başarıyla İzmir’e döndü.
Bocce de Konaklı C Milli sporcuların madalya sevinci
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Kasım 2013 Çarşamba 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bocce branşında bir çok başarıya imza atan Konak Belediyesi Bocce takımı alt yapıda yetiştirdiği sporcularla başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Antalya Kemer’de yapılan Türkiye, Cezayir, Tunus, Slovakya, Fransa, İsviçre, Rusya, Mısır, Libya, Letonya ve Moğalistan’ın katıldığı 5. Uluslararası Bocce turnuvasında Raffa branşında Türkiye 4 sporcu ile yarıştı. Üçünün Konak Belediyesi ve Gençlik Spor Kulübü sporcuları olması Konak Belediyesi’nin göğsünü kabarttı.
Müsabakalara genç sporcularla katılan milli takımımızda Meltem Meriç, Seda Yüksel ve Aylin Gökçe Yumrutaş takım oyununda 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. İlk milli sınavlarını madalya alarak tamamlayan genç sporcular gelecek için umut vaat etti.
Ferdi olarak yarışan Meltem Meriç teklerde de 3. Oldu. Turnuvayı iki madalya ile tamamlayan Meltem Meriç gelecekte A Milli Takımı’nda yer almak istediğini söyledi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası