Ege Postası
Geri

Böcek operasyonunda gözaltına alınanlar Ankara'da sorgulanıyor

Ankara'daki 'böcek' skandalıyla ilgili soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, Ankara, İstabul ve Ardahan'da gözaltına alınan 2'si kadın 10 kişinin sorgusuna Ankara Emniyet Müdürlüğün’de devam ediliyor.Başbakanlık'a bağlı...
Böcek operasyonunda gözaltına alınanlar Ankara'da sorgulanıyor
Haberler / Güncel
20 Eylül 2013 Cuma 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara'daki 'böcek' skandalıyla ilgili soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, Ankara, İstabul ve Ardahan'da gözaltına alınan 2'si kadın 10 kişinin sorgusuna Ankara Emniyet Müdürlüğün’de devam ediliyor.

Başbakanlık'a bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) makam odalarında ortam dinleme cihazı adı verilen ve kamuoyunda 'böcek' olarak adlandırılan dinleme cihazları bulunmuştu. Ankara Emniyeti dinleme cihazlarının bulunmasından sonra harekete geçmiş ve 8 ay süren çalışma sonrası konu ile ilgili olabilecek şahıslar tespit edilmişti. Bu sabah harekete geçen polis daha önce tespit edilen isimleri Ankara, İstanbul ve Ardahan’da gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2’si kadın 10 kişi Ankara Emniyet Müdürlüğünde sorgulanmaya devam ediyor.

Ardahan’da gözaltına alınan M.G. öğle saatlerinde uçakla Ankara’ya getirildi. Esenboğa Havalimanı'nda Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alınan M.G., kontrol için Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada işlemleri tamamlanan M.G. hastane çıkışında kendisini görüntüleyen kameralara “Bunlar bittiğinde gerçekler ortaya çıktığında yüzünüz kızarmayacak mı'" diye tepki gösterdi. Polis aracına bindirilen M.G. sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası