Ege Postası
Geri

Bodrum'da konteynerde çıkan yangın makilik alana sıçradı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şantiyenin konteynerinde çıkan yangın, makilik alana sıçradı. Alevler, havadan ve karadan müdahale ile 1,5 saatte kontrol altındı.
Bodrum'da konteynerde çıkan yangın makilik alana sıçradı
Haberler / Ege
12 Temmuz 2026 Pazar 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ortakent Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bulunan kız yurdu şantiyedeki konteynerde, saat 13.30 sıralarında yangın çıktı.

İhbarla olay yerine 7 itfaiye aracı, 14 personel sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sırasında şantiyede gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamayla birlikte büyüyen alevler, makilik alan sıçradı.

Bölgeye, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 1 öncü araç, 2 arazöz ve 1 helikopter sevk edildi. Bodrum Belediyesi'ne ait 2 arazöz ve 1 tanker de söndürme çalışmalarına destek verdi.

Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile alevler 1,5 saatlik çaba sonucu saat 15.00 itibarıyla kontrol altına alındı.

Bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası