Ege Postası
Geri

Bodrum’a sezonun ilk gemisi geldi

TURİZMİN gözde merkezlerinden Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne sezonun ilk yolcu gemisi bu sabah saatlerinde geldi. Yunanistan'ın Santorini Adası'ndan gelen ve akşam saatlerinde Delos Adası'na gidecek olan gemide 380 yolcunun olduğu belirtildi.
Bodrum’a sezonun ilk gemisi geldi
Haberler / Ege
18 Mart 2013 Pazartesi 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MUĞLA-  Bodrum'da beş yıl önce hizmete giren Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne bugün saat 07.00 sıralarında Yunanistan'ın Santorini Adası'ndan gelen Alman bayraklı 175 metre uzunluğundaki 'Deutschland' adlı yolcu gemisi demirledi. Bodrum'a da ilk seferini yapan gemiden inen Alman ve Avusturyalı turistler önce Bodrum Çarşı'nda alışveriş yaptı, ardından da rehber eşliğinde Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Antik Tiyatro, Kral Mousolos'un Mezarı, Myndos Kapısı'nı ve ören yerlerini gezdi. Geminin akşam saatlerinde Delos Adası'na gideceği bildirildi.

Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi İdari ve Mali İşler Sorumlusu Erhan Öztunalı, turizm sezonu boyunca yaklaşık 130 geminin ilçeye sefer yapacağını bildirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası