Ege Postası
Geri

Bomba gibi patlayan varil 2 işçiyi yaraladı

İzmir’in Tire İlçesi’nde, içinde sıvı beton yalıtım malzemesi boşaltıldıktan sonra 'Canavar' olarak bilinen taşlama makinesi ile kesilmek istenen varilde sıkışan gazın patlaması sonucu 2 işçi yaralandı.
Bomba gibi patlayan varil 2 işçiyi yaraladı
Haberler / İzmir
24 Eylül 2013 Salı 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kent Müzesi’ne dönüştürülmek istenen belediye hizmet binasında yüklenici firmada çalışan işçilerden 32 yaşındaki İsmail Sapan ile 27 yaşındaki Erol Çukur, dün saat 12.00 sıralarında, içindeki sıvı beton yalıtım malzemesi bulunan metal varili boşalttı. İki işçinin daha sonra kesmeye çalıştığı varil, büyük bir gürültüyle patladı. Gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği belirlenen patlama sonucu varilin üst kapağı yaklaşık 100 metre ileri fırladı. Patlamada elinden yaralanan işçilerden Sapan ile göğsüne varilin fırlayan kapağı çarpan Çukur yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedavi alınan iki işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası