Ege Postası
Geri

Borcu için kapkaç yaptı, güvenlik kamerasına yakalandı

Adana'da 7 dakikada iki kadının boynundan altın zincirleri alıp kaçtığı ileri sürülen Ferhat Ç. (19) yakalandı. Güvenlik kamerasına yakalanan kapkaççı, borcu olduğu için yaptığını söyledi.İlk olay, merkez Seyhan ilçesi Kocavezir...
Borcu için kapkaç yaptı, güvenlik kamerasına yakalandı
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da 7 dakikada iki kadının boynundan altın zincirleri alıp kaçtığı ileri sürülen Ferhat Ç. (19) yakalandı. Güvenlik kamerasına yakalanan kapkaççı, borcu olduğu için yaptığını söyledi.

İlk olay, merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi'ndeki Güney Kuşak Bulvarı üzerinde yaşandı. Kapkaç şüphelisi Ferhat Ç., yanına yaklaştığı Nazlı G.'nin boynundaki kolyeyi koparıp kaçtı. Genç kadın, çevredekilerden yardım istedi. Olaydan 7 dakika sonra ise Ferhat Ç. bu kez aynı yerin yakınlarındaki boş bir sokakta yürüyen Burçin Ü.'ye kapkaç yaptı. Kapkaççı, boynundaki kolyeyi almak için genç kadını itip düşürdü.

Her iki olayla ilgili güvenlik kameralarının görüntüsünü inceleyen polis, olaydan 3 saat sonra şüpheliyi aynı elbiselerle dolaştığı ve olayı gerçekleştirdiği Kocaveri Mahallesi yakınlarında gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli, adli mercilere sevk edildi. Borcu olduğu için kapkaç yaptığını söyleyen Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası